Info

Social Selling Radio

Social Selling Radio er Danmarks første podcast, der har social selling metodikken som omdrejningspunkt med en klar kobling til salg og markedsføring med særlig fokus på LinkedIn. Vi taler om hvordan du kan bruge det i din hverdag i.f.m. salg, markedsføring og personlig branding. Podcasten er produceret af LinkedIn eksperterne Leif Carlsen og Eva Sachse fra Social Selling Company.
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
Social Selling Radio
2023
April
March


2022
July


2021
September
August
July
May


2020
March


2019
November
June
May
April
March


2018
November
September
July
May
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October


All Episodes
Archives
Now displaying: February, 2017
Feb 21, 2017

Er social selling og content marketing kun noget som kan bruges af kommercielle virksomheder og deres salgs- og marketingafdelinger? Eller kan det også bruges af en interesseorganisation, der arbejder for investeringsfremme og regional udvikling?

Svaret er helt klart ja. Det kan i den grad også bruges af interesseorganisationer, og Copenhagen Capacity er et rigtig godt eksempel på det.

Hvis du ikke lige kender til Copenhagen Capacity, så er det en organisation, der arbejder for at trække udenlandske virksomheder, investeringer og højtuddannet arbejdskraft til Hovedstadsregionen, Østdanmark og Skåne med det formål at skabe job, vækst og udvikling i regionen.

Copenhagen Capacity bruger i den sammenhæng social selling til at identificere, connecte og kommunikere med virksomheder, beslutningstagere og influenter med særlig fokus på bioteknologi i medicinalbranchen, IT, cleantech, smart city-løsninger, fødevarer, logistik samt film- og spilindustrien.

 

Feb 14, 2017

Kan man gå fra 0 til 22.000 LinkedIn connections på bare 16 måneder? Og giver det overhovedet mening at få et LinkedIn netværk med så mange forbindelser? De to spørgsmål og mange flere får du svar på i Social Selling Radio episode 43, hvor vi har interviewet Niels Ralund fra FDIH (Foreningen for Dansk Internethandel). Niels er en ildsjæl i forhold til arbejdet med at styrke rammer og vilkår for internethandel i Danmark og internationalt. I podcasten deler Niels åbent og ærligt ud af hans egne erfaringer med LinkedIn, og hvordan det er lykkedes ham at få over 22.000 connections på under halvandet år, og regelmæssigt laver statusopdateringer med mellem 100.000 og 200.000 visninger.

1