Info

Social Selling Radio

Social Selling Radio er Danmarks første podcast, der har social selling metodikken som omdrejningspunkt med en klar kobling til salg og markedsføring med særlig fokus på LinkedIn. Vi taler om hvordan du kan bruge det i din hverdag i.f.m. salg, markedsføring og personlig branding. Podcasten er produceret af LinkedIn eksperterne Leif Carlsen og Eva Sachse fra Social Selling Company.
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
Social Selling Radio
2023
April
March


2022
July


2021
September
August
July
May


2020
March


2019
November
June
May
April
March


2018
November
September
July
May
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October


All Episodes
Archives
Now displaying: August, 2016
Aug 29, 2016

Succesfuld salg og marketing handler om kunderejsen og digitalt samspil er overskriften for Social Selling Radio podcast episode 26, som handler om samspillet mellem salg og marketing anno 2016. Kundernes købsproces har i den grad ændret sig over de seneste år, og det har den såkaldte kunderejse dermed også. Det er derfor nødvendigt med et tæt digitalt samspil og koordination mellem salg og marketing for at sikre succesfuld eksekvering af virksomhedens salgsproces. Gæst er denne gang Henrik Carentius fra Increase, som giver hans perspektiv på hvordan salgs- og marketingafdelingerne kan blive bedre til at arbejde sammen, herunder at de bruger tid på at identificere kunderejsen og blive enige om, hvem der tager ansvar for hvert enkelt delelement og hvilke indsatser, der skal gennemføres overfor den enkelte kunde.

Aug 19, 2016

F.C. København: Farvel til kold canvas og goddag til social selling. Vi har interviewet F.C. Københavns salgsdirektør Alex Rasmussen og taler om, hvorfor at fodboldklubben har taget en strategisk beslutning om at sige farvel til kold canvas og goddag til social selling i forhold til deres daglige salgs- og markedsføringsindsatser. Alex deler ud af hans holdninger til kold canvas og social selling, og F.C. Københavns erfaringer med denne salgsmetodik.

Aug 19, 2016

Salgsbrevkassen afsnit 3 er sidste del af podcastserien med spørgsmål fra lytterne som Leon Birdi og Leif Carlsn svarer på. Denne gang kommer de bl.a. ind på ikke at tage nej for et nej, værdibaseret salg og kundetilfredshedsanalyser.

Aug 18, 2016

Hvordan lærer en civilingeniør? Det svarer Anders Thue Pedersen fra TimeBlock på i en Social Selling Radio podcast. I podcasten fortæller Anders også hvad TimeBlock metodikken er for en størrelse og hvordan han bruger social selling i sit salgsarbejde.

Aug 9, 2016

Salgsbrevkassen med spørgsmål fra lytter del 2 er fortsættelsen af den seneste podcast med Leon Birdi og Leif Carlsen, som igen svarer på spørgsmål fra lytterne. Denne gang kommer de bl.a. ind på hvornår du skal sende tilbud og om du overhovedet skal sende et tilbud. Vi taler også om, hvordan man skaber værdi mellem service og social selling, og hvordan man opretholder motivationen hos sælgere.

1