Info

Social Selling Radio

Social Selling Radio er Danmarks første podcast, der har social selling metodikken som omdrejningspunkt med en klar kobling til salg og markedsføring med særlig fokus på LinkedIn. Vi taler om hvordan du kan bruge det i din hverdag i.f.m. salg, markedsføring og personlig branding. Podcasten er produceret af LinkedIn eksperterne Leif Carlsen og Eva Sachse fra Social Selling Company.
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
Social Selling Radio
2023
April
March


2022
July


2021
September
August
July
May


2020
March


2019
November
June
May
April
March


2018
November
September
July
May
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October


All Episodes
Archives
Now displaying: October, 2015
Oct 29, 2015

Episode 3: Lad være med at sælge, hvis du vil selling. Du skal i stedet for arbejde med begrebet "unselling".

Hvad mener vi med det? Jo, hvis du arbejder med social selling og salg via de sociale medier, er du nødt til at skrue ned for salgsbudskaberne, og skrue op for dine ekspertindlæg. Faktisk gælder den samme taktik også når det gælder den klassiske salgsmodel.

Leif Carlsen fra Social Selling Company og Leon Birdi fra birdi.dk har været i studiet igen, og i episode taler de om, hvornår du skal løfte foden fra speeden, og i stedet trykke lidt på kobling og bremse, når det gælder salg uanset om du bruger LinkedIn eller telefon. I social selling sammenhæng er det et begreb som er kendt under navnet “unselling”, hvilket du kan læse mere om i dette blogindlæg.

 

Oct 16, 2015

Episode 2: Sådan booker du møder ved hjælp af LinkedIn og telefonen er en podcast episode om mødebooking ved hjælp af telefon og LinkedIn. Leif Carlsen fra Social Selling Company og Leon Birdi fra birdi.dkhar nemlig været i studiet igen, og denne gang taler de om, hvordan du kan booke møder ved hjælp af telefonen og via social selling og LinkedIn.

Dermed kan du få ny inspiration og viden omkring salg og social selling direkte ind i dine ører. Hvis du ikke fik hørt den første podcast med Leon og Leif, kan du finde den lige her.

Uanset om du skal booke møder ved hjælp af telefon eller via LinkedIn, er der masser af lighedspunkter, men der er også stor forskel i den hastighed man arbejder med overfor emnerne. Man kan umiddelbart nå hurtigere frem til en konklusion med emnet, hvis man bruger telefonen – både i forhold til at få et ja til et møde, men i høj grad også i forhold til at få et nej.

Oct 3, 2015

Episode 1: Introduktion til ny podcast om social selling og klassisk salg med Leif Carlsen og Leon Birdi. Det betyder, at du nu kan få inspiration og viden omkring salg og social selling direkte ind i dine ører.

1