Info

Social Selling Radio

Social Selling Radio er Danmarks første podcast, der har social selling metodikken som omdrejningspunkt med en klar kobling til salg og markedsføring med særlig fokus på LinkedIn. Vi taler om hvordan du kan bruge det i din hverdag i.f.m. salg, markedsføring og personlig branding. Podcasten er produceret af LinkedIn eksperterne Leif Carlsen og Eva Sachse fra Social Selling Company.
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
Social Selling Radio
2023
April
March


2022
July


2021
September
August
July
May


2020
March


2019
November
June
May
April
March


2018
November
September
July
May
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October


All Episodes
Archives
Now displaying: September, 2016
Sep 22, 2016

Hvis Eric Ziengs ikke var i Bolius, hvad ville han så gøre? Det er selvfølgelig ikke aktuelt – i hvert fald ikke lige nu – men hvad nu hvis den danske podcaster Eric Ziengs rent faktisk sagde op fra sit ellers gode faste job i Bolius? Hvad ville Eric så gøre med hans “sidebusiness” Nochmal? Hvordan vil han bruge den ekspertviden som han har opsamlet gennem mere end 100 episoder af Help Marketing podcasten til at få etableret en platform som han kan leve af.

Dette og meget mere bliver Eric interviewet om af Social Selling Companys Leif Carlsen i Social Selling Radio episode 31.

Sep 18, 2016

Sådan skriver du en LinkedIn artikel er overskriften for en podcast om, hvordan du kan udstille din ekspertise via såkaldte LinkedIn artikler. LinkedIn ekspert Leif Carlsen fortæller om, hvad Linkedin artikler er for en størrelse og hvordan du kan skrive en artikel.

Sep 18, 2016

Den moderne beslutningstager har ændret karakteristika over de seneste år, og tager nu i snit cirka 60 procent af købsprocessen selv, før at han eller hun kontakter en sælger. Vi har lavet en kort podcast om på hvilke områder den moderne beslutningstager har ændret sig, og kommer også ind på, hvad du kan gøre for at kommunikere til beslutningstageren nu om dage.

Sep 18, 2016

Sådan får du kunderne til at sige ja handler om at du som sælger skal have respekt for den såkaldte "Know-Like-Trust-Buy" model i dine dialoger med kunderne. I denne podcast fortæller Leif Carlsen om "Know-Like-Trust-Buy" modellen og hvordan du kan bruge den til at få kunderne til at sige ja.

Sep 16, 2016

Social selling jam session er en podcast med Chris "Kubby" Kubbernus og Leif Carlsen, som "jammer" omkring begreberne social selling og content marketing. I podcasten interviewer Social Selling Companys Leif Carlsen denne gang canadiske Chris "Kubby" Kubbernus. "Kubby", som har boet i Danmark i de seneste 8 år, arbejder med social selling og content marketing, og der lige præcis hvad ham og Leif "jammer" om i denne podcast. De to herrer taler blandt andet om social selling kontra kold canvas, om det at bruge de sociale medier til at skabe stærke og personlige relationer, om modenheden for social selling i forskellige brancher og om en masse andre emner relateret til social selling.

1